Bestil tid – og se priser for behandling

Hvis det er første gang du bestiller tid hos KENKO4U foregår det pr. telefon – ring til mig på 23648215, så finder vi den bedste behandling til dig.

Jeg har telefontid mellem 9-17 hver dag, fredag indtil kl. 15. Hvis jeg ikke svarer, lægger du blot en besked, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Du kan også udfylde formularen her på siden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Når du er tidligere klient hos KENKO4U, er du velkommen til at bestille tid ved at skrive til mig på sms på telefon 23648215, på mail til kontakt@kenko4u.dk, eller via KENKO4U’s facebookside via Send Besked (se forsiden nederst).

Nyttigt at vide inden du kommer til behandling
Jeg forbereder mig i god tid på din ankomst, og sørger for de bedste rammer til dig.

Gå ind i klinikken ca. 5 minutter før din aftalte tid
– hvis du er i god tid, vent da med at gå ind til ca. 5 minutter før din aftalte tid, af hensyn til evt. andre klienter, og rummets klargørelse. Din tid ved  behandling på briksen er inkl. af- og påklædning.

God tid mellem hver klient
Jeg har altid minimum 15 minutter mellem hver klient til behandling, i forhold til klargøring og udluftning af lokalet, og endnu længere tid, hvis det er til samtale og coaching, for selv at være bedst muligt afbalanceret, og for at du får mest muligt ud af din tid her hos mig.

Du behøver ikke medbringe noget
– ud over vand og evt. lidt spiseligt til køreturen hjem. Du får selvfølgelig alt det vand du kan drikke mens du er her hos KENKO4U, under din behandling.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Mange hilsner
Elva Braad Mortensen
KENKO4U – Sundhed for DIG
Tingvejen 20, Voel
8883 Gjern

Tlf.: (+45) 23 64 82 15
Email: kontakt@kenko4u.dk

CVR nr.: 29868514

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os