Samtaleterapi


Hvor længe skal man holde på en negativ følelse?

– Indtil man har forstået dens budskab!

I KENKO4U arbejder jeg med samtaleterapi og coaching ud fra fantastiske redskaber som bl.a. NLP og Enneagrammet – værktøjer der går i dybden med netop din persons typologi. Vi kigger på dine ubevidste (og uhensigtsmæssige) mønstre, dine strategier, vaner og tanker om livet, og hvad der spænder ben for dig. Du får hurtigt nye værktøjer du kan anvende, som snart kan ændre dit livssyn og din energi til det bedre. Der skal oftest ikke så meget til.

Nogle gange er 3 sessioner nok – andre gange skal der mere til. Vi tager et skridt ad gangen. For at få optimal udbytte er 5 sessioner at anbefale.

Vi starter med den første session, hvor du kan vurdere om du ønsker at fortsætte. Sammen lægger vi så en plan for hvad vi arbejder videre med i de følgende sessioner, hvor vi går i dybden med dine udfordringer. Måske vi afslutter sessionen med en stille og afstressende massage på briksen, inden du går ud i verden igen.


Følelser er vores psykes sladrehank – og kroppen taler med!
Følelser er vores vigtigste signal om, at der er noget, vi skal kigge på, og tage os af.  Er der en oplevelse der har gjort dig ked af det, så gå på opdagelse, – helt nøjagtigt HVAD gjorde dig ked af det? Hvordan lader du noget der er blevet sagt og gjort, gøre dig trist, vred eller utilpas?

I nogle tilfælde vil din krop også reagere, enten med smerte, og i værste fald med sygdom, hvis du ignorer længerevarende stressfyldte tilstande – så tag dig af dig selv – i rette tid.

Dine følelser vil dig det bedste
Vores følelser har et VIGTIGT budskab. Og de vil os det bedste! Følelser vil nemlig have os til at indse, at noget er noget, vi skal tage os af, særligt hvis de er fordømmende, negative, sorgfulde, vredesfyldte – eller på anden måde belastende for os.

Tag dine følelser alvorligt 
Vær respektfuld overfor dine følelser, de betyder som oftest langt mere end du aner – og har du mod til at gå helt ind i hvad der foregår, vil du komme stærk og beriget ud på den anden side!

Vi samarbejder om at hjælpe dig bedst muligt
For de bedste resultater er det vigtigt du er indstillet på at indgå i disse processer med et åbent sind og hjerte. Alt foregår i fredfyldt tempo, med omsorg og tid til, at du kan føle dig tryg, set og rummet. Jeg vil sørge for at du altid går fra en session med en god følelse.

Jeg sætter en ære i at hjælpe dig til et bedre liv!

Mange hilsner
Elva Braad Mortensen
KENKO4U – Sundhed for DIG
Tingvejen 20, Voel
8883 Gjern

Tlf.: (+45) 23 64 82 15
Email: kontakt@kenko4u.dk

CVR nr.: 29868514

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os