Hvem er vi?

Hos KENKO4U vil du kun møde mig, når du booker tid til behandling eller samtale terapi. Når jeg arbejder med vejledning indenfor cannabisolie (CBD-olie) og kosttilskud, foregår det ofte også sammen med min mand – her kan du læse lidt om os:

Indehaver af KENKO4U – Sundhed for dig:
Elva Braad Mortensen
Født 1965
Selvstændig i KENKO4U siden 1. oktober 2006

Du kan også møde min mand i visse sammenhænge:
Flemming Wested Larsen,
Født 1967
Samarbejdende partner i vejledning i CBD-produkter og andre kosttilskud
Medhjælper i KENKO4U’s Helsekost, soldat og håndværker med mange talenter

Jeg, Elva, er mor til 2 store, dejlige unge mennesker – en dreng og en pige – og har også en skøn bonusdatter. Jeg bor sammen med min dejlige mand, Flemming Larsen, som jeg arbejder sammen med dagligt i vores virke med at hjælpe mennesker til et bedre liv. Vi arbejder blandt andet sammen som uafhængige vejledere i Wetality.com.

Jeg er uddannet indenfor Kranio-Sakral Terapi, NLP, Enneagrammet, Homøopatisk medicin, METAsundhed, Tankefelt Terapi TFT/EFT, Sygdomslære på sygepleje-niveau, Sundhedspsykologi, Klinikvejledning og meget mere. Jeg elsker at være i læring, og er altid i bevægelse og på vej i en ny, inspirerende retning.

I de sidste 4 år har jeg ved siden af min klinik, arbejdet som CBD-vejleder og netværker i Wetality, sammen med min mand Flemming, hvor fokus på vores generelle sundhed er i højsædet, både i kroppen og i vores hjem. Det er spændende arbejde, hvor vi møder mange mennesker – online og på telefonen – der har brug for hjælp. Hver gang det lykkes at hjælpe ét menneske mere, er vores hjerter lykkelige!

I vores fritid arbejder vi sammen på at forbedre og forskønne vores dejlige gamle ejendom og have, nyde livet, læse, lære og rejse ud i verden eller gå på vandreture. Vi har tre katte som er ansat til at fange mus og muldvarper, og til at blive nusset i sofaen. Heste har været en stor del af mit liv, nu nyder jeg dem mest når vi tager på Islænder-tur med hele familien.  Vi lever generelt et sundt og nærende liv med plads til det sjove, og tager os selv og dig alvorligt – når det skal være.

Derfor har jeg valgt den holistiske vej
Du kan måske selv nikke genkendende til, at vi mennesker på et eller andet tidspunkt i livet har behov for at få løst op for enten fysiske eller psykiske udfordringer. Mit ønske er at hjælpe til lige dér hvor dit behov er.

Jeg har en naturlig nysgerrighed overfor vores sjælelige og fysiske mekanismer, og har en uimodståelig trang til at løse mysteriet, hvis vi er i ubalance. Derfor lever jeg mit livs passion, at hjælpe andre til et bedre liv!

Jeg valgte i 2005 at skifte arbejdsområde, efter en bilulykke hvor jeg pådrog mig piskesmæld og PSTD, og havde nogle fysisk og mentalt hårde år. Min egen vej til selvhelbredelse var snørklet og med mange bump, men gav mig samtidig mange indsigter om, hvor meget styrke vi selv besidder som mennesker. Derfor jeg valgte at følge mit hjerte, og har siden uddannet mig løbende i flere forskellige retninger, med håb om at kunne gøre en forskel for mennesker der trænger til – og ønsker sig – et bedre liv.

Mit generalieblad / CV

1982 HH Sproglig,  Silkeborg Handelsskole
1982-1986 uddannet i detailhandlen (herreekvipering)
1986-1990 uddannet typograf / grafiker
1988-1990 2-årig Grafisk Arbejdsleder uddannelse (GAU) i København.
1990-1992 Selvstændig som sælger af helseprodukter fra Det Døde Hav.
1992-1995 Div. job i restaurationsbranchen + den grafiske branche, Bl.a. Nørhavens Bogtrykkeri, Viborg

1995-2006 ansat i som grafisk IT-konsulent/software tester ved CCI Europe i Århus, blandt andet som underviser, projekt- og supportmedarbejder hos nye og eksisterende kunder og som applikations specialist, med rejseaktivitet hos forskellige aviser i Europa og USA.

2005 -2010: Uddannet & Certificeret Kranio-Sakral Terapeut, KST-Akademiet v/Trine Rosenberg
2005-2007: NLP Master Practitioner, Dansk NLP Center
2007-2008: Anatomi & Fysiologi på sygeplejeniveau, Karsten Munk Akademiet, Skanderborg
2010: Kursus i Enneagram Introduktion, Corefinder, v/Mia & Balder Striim
2010: Akut Skadesbehandling, Jan Lasota v/Helle Roed Kursuscenter, Hobro
2010: Sundhedspsykologi, Karsten Munk Akademiet, Skanderborg
2010: Patologi & Farmakologi (Sygdomslære), Karsten Munk Akademiet, Skanderborg.
2009-2010: Homøopat Vejleder, Allergica, Silkeborg
2012-2014: Enneagram Coach uddannelse, samt specialmoduler i Enneagrammet, v/Enneagramstedet & Corefinder, Sjælland
2017-2019: Enneagram- & NLP Coach Uddannelse hos Danmarks Enneagram Skole, Randers (Anders Oll)
2019: Intensivt Vitamin-kursus med Hjerneforsker Milena Penkowa
2017 – Foredragsholder, CBD-vejleder. Selvstudie i Cannabis CBD-olie som medicin via bl.a. PubMed.org., Canna Foundation samt besøg hos Cannabisforsker Raphael Mechoulam, Israel
2015-2021: Div. Uddannelser i METASundhed, hos Lars Mygind & Hanne Heilesen, samt Meta Sundheds Terapeut hos METAfys Lisbeth Lundgaard i 2021

Vi ser frem til at hjælpe dig, hvis du får lyst til at møde os!

 

Mange hilsner
Elva & Flemming
KENKO4U – Sundhed for DIG
Tingvejen 20, Voel
8883 Gjern

Tlf.: (+45) 23 64 82 15
Email: kontakt@kenko4u.dk

CVR nr.: 29868514

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os