Hvem er jeg?

Her kan du læse lidt om, hvem jeg er, og hvilke værdier jeg arbejder ud fra:

Jeg er Elva, født i 1965, og er mor til 2 dejlige voksne børn, Anna og Martin, som spiller en stor rolle i mit liv. Jeg bor ude på landet i Gjern, tæt på Silkeborg og Århus, her har jeg haft min klinik siden 2008.
Livet på landet giver mig ro til fordybelse, som er vigtigt for mig, så jeg er bedst muligt rustet til at hjælpe andre mennesker.

Jeg finder en stor glæde ved at være tæt på naturen, og nyder at gå ture, både i Danmark og udlandet. Jeg har en stor urtehave, hvor jeg hele sommeren nyder at se alting spire og gro, og høste de dejligste grøntsager, da jeg også sætter stor pris på at min mad er sund, farverig og veltilberedt.

Jeg er uddannet indenfor Kranio-Sakral Terapi, NLP, Enneagrammet – De 9 Personlighedstyper, Homøopatisk medicin, METAsundhed, Tankefelt Terapi TFT/EFT, Sygdomslære på sygepleje-niveau, Sundhedspsykologi, Klinikvejledning og meget mere:

Som ung blev jeg først uddannet i en herretøjsforretning, og senere i den grafiske branche, hvor jeg ligeledes fik en arbejdslederuddannelse. Jeg har arbejdet 12 år i en Software-virksomhed, hvor jeg bl.a. underviste både i Danmark og udlandet. Her blev kimen for min interesse for menneskers (manglende) trivsel og kommunikation mere og mere vakt, og jeg vidste, jeg skulle gå en anden vej.

Jeg valgte den holistiske vej
I 2005 skiftede jeg arbejdsområde og startede på uddannelse indenfor KST og NLP. Dette skete i kølvandet på en bilulykke, hvor jeg pådrog mig piskesmæld og PSTD, og havde nogle fysisk og mentalt hårde år.

Min egen vej til selvhelbredelse var snørklet og med mange bump, og den gav mig samtidig mange indsigter om, hvor meget styrke vi selv besidder som mennesker. Derfor jeg valgte at følge mit hjerte, og har siden uddannet mig løbende i flere forskellige retninger, med håb om at kunne gøre en forskel for mennesker der trænger til – og ønsker sig – et bedre liv.

Jeg elsker at være i læring, og finder det vigtigt at lade sig inspirere og blive klogere på mig selv, for at kunne hjælpe andre mennesker. Min nysgerrighed driver mig altid i retning af nye, spændende læringsvinker, som jeg senere gør brug af i min klinik.

Siden 2017 har jeg også arbejdet som uafhængig CBD-vejleder og netværker i firmaet Wetality, hvor fokus på vores generelle sundhed er i højsædet, både i kroppen og i vores hjem. Det er spændende arbejde, hvor jeg møder mange mennesker der har behov for hjælp, samt har et givende samvær med mine netværkskolleger.

Du kan måske selv nikke genkendende til, at vi mennesker på et eller andet tidspunkt i livet har behov for at få løst op for enten fysiske eller psykiske udfordringer. Mit ønske er at hjælpe til lige dér hvor dit behov er.

Jeg har en naturlig nysgerrighed overfor vores sjælelige og fysiske mekanismer, og har en uimodståelig trang til at løse mysteriet, hvis vi er i ubalance. Derfor lever jeg mit livs passion, at hjælpe andre til et bedre liv.

Hver gang det lykkes at hjælpe ét menneske mere til et bedre og sundere liv, er mit hjerte lykkeligere!

Mit generalieblad / CV

1982 HH Sproglig,  Silkeborg Handelsskole
1982-1986 uddannet i detailhandlen (herreekvipering)
1986-1990 uddannet typograf / grafiker
1988-1990 2-årig Grafisk Arbejdsleder uddannelse (GAU) i København.
1990-1992 Selvstændig som sælger af helseprodukter fra Det Døde Hav.
1992-1995 Div. job i restaurationsbranchen + den grafiske branche, Bl.a. Nørhavens Bogtrykkeri, Viborg

1995-2006 ansat i som grafisk IT-konsulent/software tester ved CCI Europe i Århus, blandt andet som underviser, projekt- og supportmedarbejder hos nye og eksisterende kunder og som applikations specialist, med rejseaktivitet hos forskellige aviser i Europa og USA.

2005 -2010: Uddannet & Certificeret Kranio-Sakral Terapeut, KST-Akademiet v/Trine Rosenberg
2005-2007: NLP Master Practitioner, Dansk NLP Center
2007-2008: Anatomi & Fysiologi på sygeplejeniveau, Karsten Munk Akademiet, Skanderborg
2010: Kursus i Enneagram Introduktion, Corefinder, v/Mia & Balder Striim
2010: Akut Skadesbehandling, Jan Lasota v/Helle Roed Kursuscenter, Hobro
2010: Sundhedspsykologi, Karsten Munk Akademiet, Skanderborg
2010: Patologi & Farmakologi (Sygdomslære), Karsten Munk Akademiet, Skanderborg.
2009-2010: Homøopat Vejleder, Allergica, Silkeborg
2012-2014: Enneagram Coach uddannelse, samt specialmoduler i Enneagrammet, v/Enneagramstedet & Corefinder, Sjælland
2017-2019: Enneagram- & NLP Coach Uddannelse hos Danmarks Enneagram Skole, Randers (Anders Oll)
2019: Intensivt Vitamin-kursus med Hjerneforsker Milena Penkowa
2017 – Foredragsholder, CBD-vejleder. Selvstudie i Cannabis CBD-olie som medicin via bl.a. PubMed.org., Canna Foundation samt besøg hos Cannabisforsker Raphael Mechoulam, Israel
2015-2021: Div. Uddannelser i METASundhed, hos Lars Mygind & Hanne Heilesen, samt Meta Sundheds Terapeut hos METAfys Lisbeth Lundgaard i 2021
2021: Uddannelse til Netværkeren – ved Camille Hammerich

Jeg ser frem til at hjælpe dig!

 

Mange hilsner
Elva B Mortensen
KENKO4U – Sundhed for DIG
Tingvejen 20, Voel
8883 Gjern

Tlf.: (+45) 23 64 82 15
Email: kontakt@kenko4u.dk

CVR nr.: 29868514

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os