Kranio-Sakral Terapi er balancering og restitution af kroppen, på en helt fantastisk afslappende måde. De fleste falder i søvn under behandlingen, når kroppen langsomt overgiver sig til den blide berøring og milde korrigering af kroppens systemer, hvor muskler, bindevæv, led, knogler og kroppens egne energier, langsomt og behageligt bringes tilbage i balance, så vidt muligt.

Kroppen er super intelligent!
Din krop ved lige nøjagtigt hvad den har brug for, og den be’r faktisk selv om det – lyt til den, og registrer om du har smerter, spændinger eller føler dig stresset. Så er det tid til at tage dig af dig selv og din krop.

Jeg tror godt jeg kan love dig, at du vil blive dejligt overrasket over hvor fantastisk Kranio-Sakral Terapi føles! Få behandlinger kan ofte være nok til at få selv akutte tilstande til at falde til ro, fx hvis du har smerter eller føler dig stresset.

Har du først prøvet en restituerende KST behandling, så ved du hvor befriende og afslappende det føles. Husk at Kranio-Sakral terapi også kan bruges om et jævnligt “eftersyn”, hvor du kan forebygge stress og ubalancer, og gå mere balanceret ud i livet igen.

Babyer, børn og voksne kan have glæde af Kranio-Sakral Terapi
Nyfødte babyer kan have fået en hård medfart i fødslen – uanset fødselsmetode. En blid justering og afbalancering af muskler og bevægeapparat er altid en kærlig gave til dit barn. Større børn der er urolige, lider af ADHD eller på anden måde er i ubalance i livet, kan med fordel modtage Kranio-Sakral Terapi. Ja, alle vi mennesker kan både akut og som en godt “service-eftersyn” have stor glæde af Kranio-Sakral Terapiens fredfyldte og løsnende behandling.

Jeg benytter mig selv jævnligt af Kranio-Sakral Terapi – både for at holde fornemmelsen af behandlingen ved lige, og for at balance mit eget system, så jeg har klar til at give mine klienter den mest optimale behandling.

BEHAGELIGE OG FREDFYLDTE OMGIVELSER
I KENKO4U’s rolige omgivelser, langt ude på landet, ligger du på en dejlig blød og lun briks, der er stille musik, og de blide toner fylder rummet mens behagelige dufte fra essentielle olier fylder dine duftsanser.

Ønsker du ikke hverken duft eller musik, er det helt i orden – rummet er DIT når det er DIN tid.  <3

Efter behandlingen tilbydes du helt rent vand, da vand er vores vigtigste ressource til at transportere affaldsstoffer ud af kroppen.

 

Jeg glæder mig til at tage imod dig, og give dig den bedst tænkelige behandling!

 

Mange hilsner
Elva Braad Mortensen
KENKO4U – Sundhed for DIG
Tingvejen 20, Voel
8883 Gjern

Tlf.: (+45) 23 64 82 15
Email: kontakt@kenko4u.dk

CVR nr.: 29868514

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os