Forløsende Massage

Blid og afstressende massage af enten dele af eller hele kroppen

Nyd 1-2 timers fuldstændigt afstressende, forløsende massage, der er så blidt at du kan slappe af, og så tilpas dybdegående, at du får forløst spændinger, myoser, affaldsstoffer og fastlåste muskler og energier.

Du kan bestille tid til både 1 time, 1,5 time eller hele 2 timers forløsende massage. Du definerer selv, hvad det er du ønsker behandlet, fx. nakke/skuldre, ryg, lænd, arme, brystkasse, ben, fødder, ansigt. Og ellers taler vi om det, når du kommer til din behandling. Alt foregår i fuld respekt for dig og din krop, med en sober og værdig behandling.

Hvad følelser gør ved vores fysiske krop

Nogle oplevelser i livet giver dig glæde, andre gør dig vred og ked af det. Andre igen giver ligefrem angst og sorg. Og så belastes din fysiske krop, og den må arbejde på højtryk for at ”overleve” .

Det betyder at basale behov bliver skubbet i baggrunden, og vi får måske ikke nok omsorg, kærlighed, ro, motion, sund kost, drukket nok vand osv, som tilsammen kan hjælpe med at bringe os tilbage i balance.

Restitution og tid er vanvittigt vigtigt!

Din krop har brug for tid til restitution, både til at reparere de fysiske og psykiske belastninger. Vi kan holde til meget – men bliver vi belastet fysisk eller psykisk i længere tid, eller oplever en pludselig voldsom negativ forandring i vores liv, vil vi have brug for tid til at genoprette kroppens balance.


Du kan kombinere Massage med Samtale Terapi

Følelsesmæssige og kropslige forløsende behandlinger er to fremragende værktøjer til at få et bedre, gladere og rigere liv! Du kan med fordel kombinere både Kranio-Sakral terapi og forløsende massage, med enten Samtale Terapi eller med en METAsunheds analyse, hvis du har lyst til det.

Sammen kan vi finde ud af, hvad din krop lige nu kalder allermest på, og finde den rette behandling til dig.

Jeg ser frem til at hjælpe dig bedst muligt!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os