METAsundhed & TFT

METASundhed er en anderledes måde at anskue sygdomme på – i METAsundhed går vi bag om årsagen til sygdommen, og får en forståelse for, hvorfor den opstår. Hvis du fx. har ondt i hoften, kan det handle om at du har svært ved at gå frem i livet. Hvis du har brystcancer, kan det handle om uforløste konflikter, bekymringer eller sorger i forhold til dine relationer, tæt på eller ude i verden, osv.

I en METAsundheds analyse, går vi tæt på din udfordring, og kun du har svaret på, hvad der har udløst din sygdom, jeg er blot din guide til at forstå, at din krop gør dig opmærksom på, at du har overforbrugt den, ikke lyttet til dig selv, eller har levet i stress og pres i alt for mange år. Du vil få umiddelbare værktøjer til at finde løsningen på det, der giver dig problemer og udfordringer i dit liv.

SAMTALEN FOREGÅR MED GOD TID I FREDELIGE RAMMER*
Jeg tager mig altid god tid til mine klienter. Du skal føle dig set og hørt, og det er vigtigt at du føler det er dig, det handler om, når vi sammen går på opdagelse i dit univers. Du kan blive berørt, vred, overrasket, sorgfuld, glad, træt og stille, og samtidig have en fornyet følelse af mod, energi og glæde igen. Dette er mit mål med at guide dig, at du kan genfinde det i dig, der er dit oprindelige, sande jeg. Først her kan vi forstå hvorfor vi mistrives, og måske gør noget i livet, der slet ikke passer til os i virkeligheden, vi har blot gjort det, fordi vi ikke kunne finde en anden vej. Det kan du – når vi har arbejdet med din udfordring.

TANKEFELT TERAPI – TFT/EFT
Tankefelt Terapi er en terapiform hvor man banker let på forskellige områder på hoved, overkrop og hænder. Det kan føles mærkeligt de første gange, men når du først oplever hvor roligt du igen begynder at føle det i krop, tanker og hjerte, så ved du, at det er et rigtigt godt værktøj! Tankefelt Terapi “vender batterierne” i kroppen – vores låste energibaner. På den måde får et traume mulighed for at opløse sig – eller en begrænsende overbevisning du har om den måde, du håndterer dit liv.

Afhængig af hvad dagen bringer, vælger jeg enten Tankefelt Terapi eller en stille afsluttende massage efter en METAsundheds analyse. Det er for at sikre mig, at du kan gå herfra med ro i tankerne, fred i hjertet og lethed i kroppen.

Jeg glæder mig til at guide dig til et bedre liv.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os