Homøopatisk medicin

Homøopati – hvad er det?
Homøopatisk medicin bygger på det princip at et stof i små doser kan kurere de symptomer, som selvsamme stof fremkalder i store doser, kort fortalt. Homøopatisk medicin arbejder på et celle- og energetisk niveau i kroppen.

Ordet homøopati stammer fra det græske ord Homoios, der betyder lignende og Pathos, der betyder lidelse, tilsammen bliver det “lignende lidelse”.

Inden for homøopati arbejder man med stærkt fortyndede opløsninger typisk fra 1/10.000 til 1/1.000.000 eller endnu højere opløsninger af plantemidler mm.

De homøopatiske principper er enkle og oversættes bedst til dansk med “lignende helbreder lignende”. Homøopati er en helhedsbehandling. Man behandler ikke sygdommens symptomer, men årsagen til den, hos klienten.

Hos KENKO4U kan du få et varieret udvalg af Homøopatisk medicin. Kontakt os for at høre hvad vi har på hylderne netop nu (billedet ovenfor er til inspiration).

Hvis du er nysgerrig på homøopatisk medicin, og gerne vil vide mere, så besøg www.allergica.dk, hvor du kan få rigtigt mange nyttige oplysninger, og fx søge på information om både produkter og symptomer du ønsker hjælp til.

Jeg hjælper dig også gerne med spørgsmål omkring homøopatisk medicin.

 

Mange hilsner
Elva Braad Mortensen
KENKO4U – Sundhed for DIG
Tingvejen 20, Voel
8883 Gjern

Tlf.: (+45) 23 64 82 15
Email: kontakt@kenko4u.dk

CVR nr.: 29868514

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os