|
|
Via Telefon & Mail

Du kan sagtens modtage NLP Coaching via mail eller på din telefon.

 

En nem og hurtig måde for dig at udnytte tiden på – fx i bilen, i frokostpausen, på færgen, i flyet, når børnene er lagt i seng etc. Det eneste du skal sørge for er, at du sidder ugenert og kan være i fred i den aftalte tid, hvis det er telefon coaching.

 

Hvis du ønsker at benytte dig af telefon coaching, skal du blot bestille en tid, indbetale det aftalte beløb i forvejen på min konto, og jeg ringer dig op, når den tid vi har aftalt, er inde.

 

Mail evt. dine spørgsmål på forhånd
Ønsker du svar på nogle spørgsmål via mail, skal du sende mig dine spørgsmål og jeg vil vurdere, hvor lang tid jeg skal bruge på at besvare dem. Prismæssigt vil det være minimum en halv time a kr. 300,-.
 
Derefter sender jeg en mail med information om det beløb du skal indsætte på min konto, og du vil blive oplyst om, hvornår du kan forvente dit svar. Alt afhængig af hvor lang ventetid jeg har, vil du normalt vil have dit svar indenfor 12-48 timer i hverdagene.

 

 

Er dine spørgsmål for omfattende eller for komplicerede til at blive besvaret pr. mail, vil jeg selvfølgelig informere dig om, at en tid til samtale pr. telefon eller her hos mig, vil være en bedre idé.
 

Skulle noget gå galt, eller enten du eller jeg bliver forhindret, får du selvfølgelig dine penge retur, eller, vi aftaler blot en ny tid.


VI KAN IKKE ÆNDRE DÉT, DER ER SKET I VORES LIV
- MEN VI KAN GIVE DET EN ANDEN BETYDNING!


Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Homøopatisk Medicin - udvikling, fremstilling & uddannelse.
allergica.dk
Jeg anbefaler
Kvalificeret uddannelse indenfor kommunikation.
nordisk-nlp-akademi.dk