|
|
NLP & KST
Det kan være en stor fordel at kombinere NLP og KST. I NLP taler man om, at ”Liv og Sind er systemiske processer”. At sind og krop er dele af samme system, og påvirker således hinanden.

 

Livet byder af og til på voldsomme rutchebaneture, mens man er i det, handler man og klarer sig igennem, efterfølgende kan kroppen og psyken miste energien, og har brug for nye ressourcer.

Hvis du tænker dig ind i følelsen af enten vrede, angst, sorg eller glæde, vil du også kunne mærke din fysiske reaktion. Din krop er altså en organisme der reagerer på dine emotionelle udslag, der enten tapper eller forsyner kroppen med ny energi.
 
Det er derfor livsvigtigt for os mennesker, at genfinde ro og balance i vores psykiske såvel som fysiske krop!

 

 

Hvad følelser gør ved vores fysiske krop
Nogle oplevelser i livet giver dig glæde, andre gør dig vred og ked af det. Andre igen giver ligefrem angst og sorg. Og så belastes din fysiske krop, og den må arbejde på højtryk for at ”overleve” – det vil sige at basale behov bliver skubbet i baggrunden, og vi får måske ikke nok omsorg, kærlighed, ro, motion, sund kost mv, som tilsammen kan bringe os tilbage i balance.
 
Din krop har brug for tid til restitution, både til at reparere fysiske og psykiske belastninger. Vi kan holde til meget - men bliver vi belastet fysisk eller psykisk i længere tid, eller oplever en pludselig voldsom negativ forandring i vores liv, vil vi have brug for (lang) til til at genoprette kroppens balance.

 

Genoplad batterierne
Kranio Sakral Terapi er total restitution af kroppen, for din krop ved lige nøjagtigt hvad den har brug for, og den be’r faktisk selv om det. Har du først prøvet en restituerende KST behandling , hvor du får slappet totalt af og lader din krop selv bestemme farten, så tror jeg godt jeg kan love dig, at du vil blive dejligt overrasket over hvor fantastisk det føles, at give din krop sin naturlige ro og balance igen.

 

Følelser

Følelser er vores vigtigste signal om, at ”noget foregår”. Gult flag på Formel-1 banen betyder FARE, og indeni os kan Rødt Flag fx betyde SMERTE. Er der en oplevelse der har gjort dig ked af det, så gå på opdagelse, - helt nøjagtigt HVAD gjorde dig ked af det? Hvordan lader du noget der er blevet sagt og gjort, gøre dig utilpas og trist?
 

Følelser har altså et budskab. De vil os noget. De vil have os til at indse, at noget er godt, skidt, rart eller ligefrem skadeligt for os. Vær respektfuld overfor dine følelser, de betyder som oftest langt mere end du aner – og har du mod til at gå helt ind i hvad der foregår, vil du oftest komme stærk og beriget ud på den anden side!

 

I NLP siger man: Hvor længe skal man holde på en (negativ) følelse? – Indtil man har forstået dens budskab!
 

Krop & Psyke
NLP & KST er to fremragende værktøjer til at få et bedre, gladere og rigere liv. Det er op til DIG at tage ansvar for dit eget liv og din egen krop, og mærke efter, hvad du lige nu og her har brug for.


Jeg vil med glæde hjælpe dig til at finde svaret.
Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Anatomi & Fysiologi, Sundhedspsykologi og Sygdomslære.
karstenmunk.dk
Jeg anbefaler
Homøopatisk Medicin - udvikling, fremstilling & uddannelse.
allergica.dk