|
|
Hvordan foregår det
NLP Coaching & Samtale Terapi
Din samtale med mig foregår i afslappende omgivelser med roligt musik, friskt vand, en kop kaffe/te og noget sundt knas indenfor rækkevidde.
Her er fred og ro, og alt hvad du siger og fortæller mig, er fuldt fortroligt, jeg har selvfølgelig tavshedspligt.
 
Vi starter med sammen at klarlægge din nuværende situation, og få defineret din ønskede situation. Vores første opgave er altså at finde ud af, hvad du gerne vil forandre og opnå.
 
Da det er vigtigt både for dig som klient og jeg som behandler at få et godt resultat, skal vi først og fremmest samarbejde om at finde en løsning til dig. Det er essentielt, du indeni dig selv forstår, at det er vigtigt at tage et medansvar for samtalen, og at du derfor er så åben og samarbejdsvillig som muligt. Du vil selvfølgelig få tid til at tænke dig om og finde de rigtige svar.
 
Som regel gemmer vi selv på vores løsninger!

 

 

NLP og Massage
Har du brug for det, kan du ligge ned på min behandler-briks, hvor der er varme i undertæppet, og lunt og rart at være. Har du brug for at kombinere samtalen med en afsluttende rolig masage, kan vi gøre det indenfor den aftalte tid.
 

Samtalens varighed
Sessionen varer første gang ca. 2 timer, hvor vi sporer os ind på din problemstilling, og finder den rette løsning for dig. Efterfølgende kan vi aftale om vi har brug for en, halvanden eller to timer til næste session.

Når coaching sessionen er slut, evaluerer vi hvad du mener du har fået ud af det, og aftaler en evt. ny tid til dig, hvor vi følger op og videreudvikler på det, vi nu har sat i gang.

 

Parterapi - eller andre former for flere i terapi
Du er altid velkommen til at tage en anden med til din samtale, hvis du har brug for det. Det kan være en god ven/veninde, din kæreste, mand/kone, evt. dit barn, hvis det er her konflikten er. Det kan ofte være en god idé for par at komme enkeltvis den første gang, og derved få mulighed for at fortælle sin egen version af det, der giver jer en konflikt. Efterfølgende kan vi sætte jer sammen, og finde en løsning, så I får et mere velfungerende parforhold!
 

Hvor mange gange skal jeg så komme?
Antallet af samtaler afhænger af den problematik du kommer med. Handler det om mindre emner (positivt forstået) som at du fx. ikke du ikke lige kan beslutte dig for et jobtilbud, uddannelsesretning, boligforhold og lignende, så behøver vi sikkert kun en gang til at finde ud af det.

 

Alternativt kan store livs-spørgsmål som manglende selvtillid, angst, sorg, stress mv. kræve flere sessioner, som vi finder ud af hen ad vejen. Altså nogle emner tager 1-2 gange, andre kan tage år. Det vigtigste er, at du GÅR DIN VEJ - DIN EGEN VEJ, så du finder den rette vej i livet!

 

Du vil sikkert reagere med dine følelser
Da en coaching samtale ofte berører vores inderste følelser, kan du selvfølgelig opleve både at blive vred, glad, lettet, ked af det, og hvad der kommer af respons fra dit hjerte center. Det er HELT naturligt, og vigtigt at du lader det ske. Vores følelser er kroppens fornemme signal til at fortælle os, at der er noget vi skal tage os af hos os selv. Og når vi fx. græder, er det vores trygkogers ventil der får lettet trykket, og dét er ufatteligt sundt for vores sind og krop. Jeg vil sørge for at lade dig få tid til at komme dig, og være din støtte undervejs i samtalen. Husk igen, her kan du frit tale om alt, det kommer ikke videre. Det vigtigst er, at vi får sat dit liv i det rette perspektiv!

 

Når du får en ny tid
Laver vi en aftale fx. 3 uger frem i tiden, og du synes du har brug for at komme noget før, eller - du faktisk gerne vil vente lidt - så flytter vi selvfølgelig din tid. Det er et spørgsmål om hele tiden at mærke efter, hvad der er gavnligt lige nu.
Det eneste jeg ber dig om, at at give mig besked om en eventuel flytning af din tid - mindst en dag før. Se også under Information.

 

 

Det er vigtigt for mig som behandler, at du føler dig tryg i situationen, og får noget ud af det vi arbejder med.

Så lad os finde ud af fra gang til gang, hvad du synes DU har brug for. Jeg glæder mig til at tage imod dig!

 

 

HVORNÅR BLIVER MENNESKER AKTIVE?
- NÅR DER ER NOGET VI ER UTILFREDSE MED!
Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Diplomkurser i NLP for erhvervsfolk og private.
dnlp.dk
Jeg anbefaler
Homøopatisk Medicin - udvikling, fremstilling & uddannelse.
allergica.dk