|
|
Wellness Massage

Afslappende og beroligende massage for krop og psyke. Blide, lette tryk og strøg, med velduftende olier, der får kroppen ned i gear, og restitutionen op i top!Jeg anbefaler minimum en times massage, for at du virkelig kommer ned i gear og får størst muligt udbytte. Her kan vi nå overkroppen – ryg, skuldre, nakke, evt. mave og brystkasse.

Helkrops massage
En helkrops massage omfatter HELE kroppen – ryg, nakke, skuldre, lænd, balder, arme, hænder, ben, fødder, kranie/ansigt. Det er en utroligt forløsende og yderst afslappende massage, hvor klienten typisk falder hen i en let søvn.

Når du befinder dig i de øvre søvnlag, begynder kroppen selv på sin regenererings proces, så ved Wellness massage får du dobbelt udbytte af behandlingen – og virkningen holder lang tid efter du er stået af briksen!

Varme, ro og dæmpet musik
Du modtager massagen i rolige omgivelser, med dæmpet musik, varme på briksen, lune tæpper efter behov. Du får lov til at synke ned i madrassen, og massagen foregår i stilhed, så du kan slappe af og sove, hvis du har lyst.

Efter din massage
Når du har fået massage, skal du huske at drikke rigeligt med vand. Kroppen bruger meget væske på at rense ud og reparere, og det er vigtigt du tanker op til formålet, ellers kan du opleve hovedpine og ømhed i kroppen, og blive træt hurtigere.

Gavekort

Giv dig selv eller en du holder af, en vidunderlig oplevelse for sjæl og krop! Klik ind på vores online butik www.økoshop.dk - og bestil et gavekort til en du holder af - eller til dig selv!

 

Jeg glæder mig til at give dig en god behandling.

Mange hilsner

Elva B Mortensen

KENKO4U

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Anatomi & Fysiologi, Sundhedspsykologi og Sygdomslære.
karstenmunk.dk
Jeg anbefaler
Homøopatisk Medicin - udvikling, fremstilling & uddannelse.
allergica.dk