|
|
Tider og Priser

Tid: Pris:
Wellness massage: 1 time
1½ time
2timer
525,-
750,-
975,-


Priser på særlige tidspunkter
Hverdage efter kl. 17.00: Pris ifølge prisliste + 50%
Kun efter særlig aftale gives behandling efter kl. 17.00.

Akut tider dagligt, samt weekend
Pris ifølge prisliste + 50%.
Kun efter særlig aftale gives behandling i weekends.

Første behandling
Jeg anbefaler at du afsætter halvanden time første gang, for at få fuldt udbytte og en afslappende oplevelse ud af din behandling. Du kan også sagtens bestille en time. Hvis du virkelig trænger, kan jeg anbefale en 2 timers wellness massge til hele kroppen.

Betaling foregår kontant eller via Homebanking efter aftale.

Ved afbud
Husk at melde afbud SENEST DAGEN FØR vores aftale, hvis du bliver forhindret, så jeg har mulighed for at give en anden kunde din tid. AKUT AFBUD PÅ BEHANDLINGSDAGEN SKAL VÆRE MIG I HÆNDE SENEST KL. 07.45 - PÅ TLF. 23 64 82 15 - enten via sms eller opkald, og du skal have min bekræftelse på at jeg har fået dit afbud!

Ved for sent afbud samt ved udeblivelse, betales fuld pris, dog maks. kr. 750,-. Dette er sat i forhold til, at jeg ikke kan nå at få en ny klient ind i den tid, der var afsat til dig. Derfor er det vigtigt du melder afbud i tide, hvis du får brug for det.

Når du kommer til behandling
Skal du vide, at jeg har fuldstændig tavshedspligt. Alt hvad vi taler om, kommer ikke videre. Det vil sige, at du kan tale frit om alt. Tænk på, det er for DIN skyld vi har en aftale - og at du skal have mest muligt ud af din behandling.

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Cerficerede uddannelser i Kranio-Sakral Terapi.
kst-akademiet.dk
Jeg anbefaler
Kvalificeret uddannelse indenfor kommunikation.
nordisk-nlp-akademi.dk