|
|
Gravid og Efter fødsel

Gravide maver

Er du gravid, og føles maven spændt og for stram? Har du tryk på bækkenet, sovende fornemmelse ned i benene, eller er du bare tung i kroppen? Så kan det være du trænger til at forkæle dig selv med en WELLNESS MASSAGE, hvor du kan slappe totalt af og nyde at få din krop masseret fredeligt og blidt, mens du fordyber dig i stilheden.

 

Efter fødsel

Har du født, er kroppen måske værdigt trængende til at blive sat på plads, og få støtte til at finde sit gamle jeg. KST og Bindevævsmassage er en blid og forløsende måde at hjælpe kroppen tilbage til sin gamle styrke igen, og du vil samtidig kunne opsamle fornyet energi - til både dig selv og baby, og en evt. eksisterende familie!

 

God investering

Det er altid vigtigt at lytte til kroppens signaler - men det kan være svært at høre efter, hvis man har fuld fart på i hverdagen, og skal nå at passe børn, hus, job, mand/kone, fritidsinteresser, vasketøj, indkøb... - og sig selv. Investér en time eller måske to, i et personligt frirum. Det giver fornyet energi, glæde, og et overskud du længe har haft brug for.

 

Kom og sig hvad du gerne vil have - jeg skal gøre hvad jeg kan for at imødekomme dit ønske.

 

Mange hilsner

Elva B Mortensen
KENKO4U

 

 


 

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Økologisk oksekød samt Bed & Breakfast i det midtjyske.
tyklundgaard.dk
Jeg anbefaler
Zoneterapi, Massage, Akupunktur & Laserbehandling.
helleshelseraad.dk