|
|
Arvæv efter operation

Hvis du er blevet opereret, ved du måske hvor belastende det kan føles, hvis et større område på din krop har dannet arvæv. Det kan fx. være efter en brystkræft operation eller anden større operation, eller hvor stråling har været ekstra hård ved din hud og underhud. Huden kan føles meget stramt og hæmme din bevægelsesfrihed. Dette kan sætte sig til yderligere spændinger i din i forvejen belastede krop.

 

Blid og imødekommende bindevævsmassage kan her skånsomt øge blodcirkulationen i underhuden, og afhjælpe følelsen af fastlåsthed. Du vil helt sikkert blive mere behagelig tilpas med KST massage!

 

Er du kvinde, og har du født ved kejsersnit, kan det også føles meget befriende at få løsnet arvæv omkring operationsstedet, så muskler og bindevæv igen kan komme til live. Musklerne i maveregionen kan være blevet dovne efter et kejsersnit, og KST vil typisk sætte gang i deres oprindelige funktion igen - nemlig at stramme maven op, og holde bækkenet i den korrekte stilling.

 

Du kan også have ubehagelige brandsår, og arvæv efter større operative indgreb der bliver ved med at genere dig. Der er hjælp at hente:

 

Kranio-Sakral Terapi (KST) kan hjælpe med til at løsne områder med meget arvæv - ved hjælp af blid og skånsom bindevævsmassage og specielle KST-teknikker. Der findes samtidigt gode, homøopatiske salver, der kan være med til at regenerere din hud og underhud, og virke både helende og smertestillende. Muligheder du kan få information om, hvis du ønsker det.

 

Sammen gennemgår vi det forløb der har gjort at du idag er belastet af arvæv, og finder den mest skånsomme behandling til dig, der kan hjælpe dig til et større velvære og et bedre liv!

 

Mange hilsner

Elva B Mortensen
KENKO4U

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Cerficerede uddannelser i Kranio-Sakral Terapi.
kst-akademiet.dk
Jeg anbefaler
Diplomkurser i NLP for erhvervsfolk og private.
dnlp.dk