|
|
Virus på balancenerven

En del mennesker får diagnosen: VIRUS PÅ BALANCENERVEN!

Min erfaring er dog, at ofte er denne "virus" mere en ubalance i kraniets spændinger der udløser denne svimmelhed, og evt. også giver kvalme, forstyrrelser på syn, hørelse, følesanser, og måske en sovende fornemmelse i fx. tunge eller kind, og mange andre "side-effekter".

HVAD KAN DET  OPSTÅ FRA?
Spændinger i den kranielle del kan komme efter årelang stress, fald/slag mod hoved og øvre del af ryggen, skævhed i rygsøjlen, spændinger i ryggens muskulatur, hovedpine, pande-bihule betændelse, langvarige forkølelser, sorg, traume, chok, ulykke, ja, simpelthen efter livssituationer, hvor du har følt dig presset, anspændt, stresset og ked af det længe. Der er mange faktorer der kan spille ind!

AKUT svimmelhed - virus på balancenerven - kan sagtens hænge sammen med gamle traumer i krop og sind, så vær opmærksom på dig selv. Din krop forsøger blot at fortælle dig, at der er en ubalance - som du skal give opmærksomhed, og gøre noget ved!

Jeg har god erfaring  i at behandle for Virus på Balancenerven med Kranio-Sakral Terapi. Faktisk kan den første behandling ofte være så forløsende, at svimmelheden slipper med det samme, hvis det altså handler om de kranielle spændinger.

SELVE BEHANDLINGEN
Du behandles med meget blide teknikker, der virker afstressende, afbalancerende og meget forløsende for kroppen. Det vil sige, at dine muskler og knogler ganske langsomt får mulighed for at finde tilbage, til deres oprindelige position. Kroppen ved helt nøjagtigt selv, hvordan den skal være - og ved hjælp af blide "tryk" og langsomme bevægelser, samarbejder din krop lige så stille med mine hænder, om at finde lige netop dén position, hvor den har det allerbedst!

Hvis det lyder som noget du kan bruge - så giv dig selv og din krop en forløsende behandling, - jeg vil med glæde hjælpe dig af med din Virus på Balancenerven, hvis det er mig muligt!

 

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Økologisk oksekød samt Bed & Breakfast i det midtjyske.
tyklundgaard.dk
Jeg anbefaler
Holistiske uddannelser og behandlinger.
spinalrelease.dk