|
|
Stillepunkt
Stillepunkt er en helende afspændingstilstand. Når vi befinder os i Stillepunkt, slapper vi af og hviler i en nærmest sovende stilstand, der natur-videnskabeligt er målbart!

Under Stillepunkt er klienten dog ved fuld bevidsthed, og kan hele tiden høre og mærke hvad der sker, og man er fuldstændig tryg og i gode hænder.

Stillepunkt er en enkel og fantastisk teknik, som hører til i Kranio-Sakral Terapiens grundteknikker. Ved hjælp af en meget enkel KST-teknik kan både børn og voksne bringes i Stillepunkt.

Når du får en behandling med Stillepunkt, virker det bagefter som naturens egen opkvikkende medicin. I den unikke afspændingstilstand kan kroppen reparere og styrke sig selv på sine egne præmisser, og du vil føle fornyet energi.Hvad sker der i Stillepunkt?
Blodtrykket og pulsen falder, og du slapper fuldstændigt af. Du befinder dig i en tilstand af »alfa-bølger«. Det er også bevist, at man efter en tur i alfa-bølgerne bliver meget mere frisk og hjernen fungerer bedre. Alfa-bølgerne er et niveau i søvn-facen, hvor man NÆSTEN sover, men stadig er bevidst, og meget afslappet.

Den livgivende afspændingstilstand kan også opnås i forbindelse med »power napping« og meditation. Det er dog vanskeligt, for ikke at sige næsten umuligt - at bringe sig selv i en afspændingstilstand, hvis man har ondt. Det er her jeg som KST behandler meget let og effektivt kan hjælpe – og gøre underværker for dig som klient.

Alle kan have brug for Stillepunkt
Værdien af Stillepunkt opleves særligt hvis du har oplevet ulykker, angst, stress og chok. Når vi befinder os i disse belastende tilstande, kan kroppen kun overskue at overleve.

Konsekvensen bliver da let, at kroppen forholdsvist hurtigt forfalder og immunforsvaret svækkes – og vi bliver ramt af sygdom.

Stress og chok begrænser eller forhindrer altså kroppens muligheder for at reparere sig selv – så sørg for at få behandling, så snart du har brug for det!

Hvordan foregår behandlingen med Stillepunkt?
Når du modtager Stillepunkt, kan du sagtens ligge på briksen med alt tøjet på.

Børn og babyer kan også ligge på briksen – alternativt sidde på forældrenes skød eller være hos mig på armen og modtage Stillepunkt.

Selve teknikken, der bringer klienten i Stillepunkt udføres med meget blide hænder – der nænsomt trykker med ca. 4 grams tryk.

Behandlingen kan foregå flere forskellige steder på kroppen, f.eks. på hoved eller i lænden, endda på benene lige over anklerne. Det er i virkeligheden kroppens central-nervesystem og spinalvæske, som jeg holder på.

Med det meget blide tryk bliver spinalvæskens pumpebevægelse forsinket en anelse, og i løbet af et split sekund vil du mærke en ro sænke sig – du er nu tunet ind i det parasympatiske nervesystem, hvor kroppens Kamp-flugt relæ så at sige er slået fra.

En følelse af lykke
Du vil opleve, at du nærmest synker ned gennem madrassen, mens der breder sig en dejlig varm følelse i kroppen – de fleste betegner det som en lykkefølelse man får i kroppen.

Umiddelbart efter behandlingen kan du føle dig meget afslappet og måske endda have brug for lige at hvile dig en time eller to. I løbet af de næste par dage vil du opleve en fornyet energi, og vide, at det har været en nyttig behandling for din krop!

Nyd Stillepunkt som akut behandling, restituerende behandling, og som totalt afstressende ny energi til dig og din krop!

Vand til udrensning
Husk altid at drikke RIGELIGT med vand efter en behandling, da kroppen udskiller affaldsstoffer.

Vil du prøve Stillepunkt – så kontakt os for at bestille en tid. Jeg anbefaler en time – halvanden time til en behandling.

Livet er ikke hvordan man HAR det
Livet er, hvordan man TAR det
Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Cerficerede uddannelser i Kranio-Sakral Terapi.
kst-akademiet.dk
Jeg anbefaler
Holistiske uddannelser og behandlinger.
spinalrelease.dk