|
|
Ryg & Nakke
Er du én af de mange mennesker der døjer med problemer i ryg og/eller nakke? Nutidens danskere har ofte ondt i ryggen og spændinger i nakken, som følge af stillesiddende eller repeterende arbejdsstillinger. Andre overbelaster ryg og nakke ved for hårdt slid!

Ilt og næring til hjernen løber via rygsøljen - derfor er det uhyre vigtigt at din ryg har det godt.

Ryggen - når det går ondt
Akutte hold i ryggen og smerter efter fald og ulykker er voldsomt forringende for livskvaliteten - og noget man straks bør få gjort noget ved! Fx Discus Prolaps i ryg og nakke er meget smertefuldt - og skal omgående behandles! Vent ikke - jo hurtigere du får behandling, jo nemmere er det at rette kroppen op, og få den på højkant igen. KST er den blideste og mest skånsomme form til at gøre din ryg smertefri og rask igen!Skævheder i ryggen kan stamme helt tilbage fra vores fosterstadie eller fødsel. Derfor er det endnu mere vigtigt for kroppen at blive rettet op, inden der opstår varige slidskader.

Nakken - når den trænger til hjælp
Nakken er et utroligt sårbart sted - og mange oplever smerter i deres nakkeområde både efter ulykker og ved dårlig holdning generelt. Piskesmæld er fx en lidelse mange kender til - og kan afhjælpes med KST.

Hjælp til sportsskader - og ben, fødder, knæ og hofter
Mange kommer til skade ved sport - og gør ikke noget ved det. KENKO4U anbefaler at man STRAKS får rettet skaden op, og derved hjælper kroppen til hurtigere restitution. I fritiden er der skader efter fx fald på trampolin, og både ben, fødder, knæ og hofter kan få hjælp med KST.Hvis du selv har prøvet at have ondt i nakken og/eller ryggen, så ved du hvor opslidende det er. Mange oplever sig så begrænset i deres liv, at det går ud over livsglæden, energien, det sociale liv og humøret generelt. Det kan endda betyde at man ikke længere kan passe sit arbejde som før. KST kan hjælpe dig til at få hverdagen til at fungere, og de fleste kan efter nogle behandlinger mærke så stor fremgang, at de igen kan være velfungerende.

Få det MEGET bedre!
Har man pådraget sig kroniske skader, kan KST være med til at forøge livskvaliteten, give dig et større overskud i hverdagen, så du er knapt så følsom overfor stress, larm, manglende søvn, hårdt arbejde osv. Mange mennesker oplever at deres livkvalitet forøges væsentligt efter KST behandlinger, så de igen har et godt liv med overskud og glæde!

Hvad gør KST ved dårlig ryg og nakke?
KST løsner og beroliger kroppen, og hjælper vores krop tilbage i oprindelig tilstand, så vidt muligt. Det er sådan, at kroppens celler selv husker deres oprindelige placering, og gerne vil hjælpes tilbage hvor de befandt sig engang, - dér hvor kroppen var velfungerende.

Sådan foregår behandlingen
Behandlingen af en dårlig ryg/nakke er sammenhængende og foregår med Ret Ryg- og Nakke teknikker, der er med få grams tryk. Problemer i ryggen vil forplante sig til nakken før eller siden - og omvendt. Derfor vil du blive checket fra bunden af bækkenet til top af øverste nakkehvirvel i bunden af kranie kanten.Bindevæv og muskler løsnes, så de følger med i kroppens genoprettelse efter skævhederne. Det er vigtigt at klienten efterfølgende sørger for at styrke kroppen, så musklerne fastholder deres nye placering, således at kroppen ikke falder tilbage til sine gamle skævheder. Du vil blive instrueret i øvelser efter behandlingen.

Behandlingen foregår skånsomt og meget blidt - de fleste falder i en let søvn og er meget afslappede under behandlingen. Husk altid at drikke rigeligt med vand 1-2 dage efter behandling, da kroppen renser ud efter endt behandling.

Din ryg og nakke vil have fordel af KST hvis du lider af fx:
- Scheuermanns syndrom
- Tantepukkel
- Lændesvaj
- Discus Prolaps i ryg eller nakke
- Iskias problematikker/lænd
- Fastlåst ryg / hold i ryggen
- Hold i nakken
- Piskesmæld / Whiplash
- Forskubbede hvirvler i nakke og ryg
- Skoliose (skæv ryg til den ene eller anden side)
- Ondt i hofter og knæ (forkert belastning)
- Smerte-udstråling i brystregionen (Thorakalt Facetsyndrom)
- Dårlig fordøjelse
- Ondt i hovedet
- Manglende koncentration /Bliver hurtigt træt
- Slidgigt
- Cystisk Fibrose
- Sklerose
- Overvægt
- Stiv nakke- og ryg muskulatur
- Akut ryg- og nakke smerter
- Manglende styrke i arme og ben
- Fibromyalgi osv.

Motion er vigtig
HUSK at din krop er beregnet til at BEVÆGE sig - så hvis du vil styrke den yderligere anbefaler KENKO4U dig mindst en halv times motion hver dag - så er du nået langt!

Kom og oplev en forløsende behandling af din ryg og nakke - også bare som afstresning og selvforkælelse!
Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Holistiske uddannelser og behandlinger.
spinalrelease.dk
Jeg anbefaler
Kvalificeret uddannelse indenfor kommunikation.
nordisk-nlp-akademi.dk