|
|
Piskesmæld

Piskesmæld og stillepunkt

Når den forulykkede bringes i stillepunkt umiddelbart efter ulykken, kan skaden efter et piskesmæld begrænses til en forbigående ømhed. Det vil sige at man faktisk kan undgå at skulle plages af et piskesmæld resten af livet! Behandlingen SKAL iværksættes indenfor de første 1-2 uger. Dog kan man også opnå succes hvis du kommer efter 3-5 uger, men meget senere vil naturligt have længerevarende konsekvenser af sygdomsforløbet.

Dette forudsætter selvfølgelig, at der ikke er brud eller andre fraktioner på sener, muskler og andre vitale dele i nakke og skulder-området, og at behandlingen sættes i gang umiddelbart efter ulykken.

Når chokket tages ud af kroppen, begynder den straks at genopbygge sig selv, og klienten vil føle sig smertestillet, mere afspændt og få nyt overskud.

Hvad sker der når kroppen får ondt
Hvis den forulykkede derimod ikke bliver behandlet, vil der typisk 2-3 uger opstå smerter og spændinger i hoved, nakke og i hele kroppen. Jo mere kroppen er spændt, desto mindre blod kommer der rundt med ilt og næring til muskler og organer - og desto mere klemmes nervebanerne, så vi får endnu mere ondt.Selv om der er gået 3 måneder eller længere tid inden den forulykkede får sin første behandling, er stillepunktet stadig den eneste rigtige behandling. Det tager blot længere tid at bringe kroppen ud af den smertefulde choktilstand.

Det handler altså om hurtigst muligt at bringe den piskesmældsramte i stillepunkt! Se mere om stillepunkt i menuen.
Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Zoneterapi, Massage, Akupunktur & Laserbehandling.
helleshelseraad.dk
Jeg anbefaler
Leder-, medarbejder- og teamudvikling, og coach uddannelser.
corefinder.dk