|
|
Organ Massage

De indre organer - dine vigtigste ressourcer!

Organmassage har til formål at befri og løsne organerne, så de igen kommer til at fungere optimalt. Ubalancer i organerne opstår typisk efter operation, spændinger (psykiske såvel som fysiske), betændelsestilstande, misbrug (medicin, alkohol mv) og fx. angst og chok.

 

Organmassage foregår forsigtigt, blidt og langsomt, så kroppen giver behandleren lov til at arbejde, uden at den stritter imod. Det føles utroligt behageligt at få organmassage, og man er typisk lidt træt, men meget bedre tilpas bagefter.

 

Hvorfor organmassage er vigtig

Vores organers velbefindende er livsvigtige for os. Hvis fx leveren bliver doven, renser den ikke vort blod som den skal. Det vil påvirke bla. hjerte- og lungefunktionen, og til sidst gøre os syge. Vi kan fx. udvikle allergiske reaktioner, i værste fald livstruende sygdomme.

 

Lever du et meget stresset liv, vil nyrerne producere for meget stress-hormon, og på sigt gøre dig urolig og svække dit immunforsvar. Det vil gå ud over dit generelle helbredsbillede, dit humør og din trivsel.

 

 

Før ønsket graviditet

Er du kvinde og vil du gerne være gravid, kan et spændt og usundt indre miljø i underlivet blive stimuleret til udrensning med organmassage. Smerter ved menstruation kan mindskes, og manglende sexlyst vækkes til live igen - dette gælder også for mænd. Man kan så at sige skabe NYT LIV i underlivet.

 

Evt. vægttab - organmassage kan starte processen

Vores organer har tendens til at blive dovne. De skal skal kunne bevæge sig 7-8 gange pr. minut optimalt. Hvis tarmsystemet er blevet dovent, vil der ophobe sig affaldsstoffer i særligt tyktarmen. Der kan komme udposninger der med tiden blive betændte, og i værste fald udvikle sig til cancer. Det er VIGTIGT at få tarmsystemet løsnet, så udskillelsen af affaldsstoffer kan foregå. Ved organmassage løsner man gamle ophobninger af affald (afføring!) og sætter gang i peristaltikken/tarmens bevægelse igen - og skabere et sundere miljø i tarmen.

 

Rygproblematikker stammer ofte fra maven

Maven og organerne fylder - også indeni! Ofte kan organerne presse så hårdt indefra på ryggen, at man kan opleve iskias smerter i ryggen, dovne/døde ben og sovende tæer (nerveforsyningen til benene svækkes), dårligt blodomløb og kolde fødder etc. Få løsnet maven OG ryggen, og du vil opleve en varme og ny energi strømme i din krop.

 

Her løsnes nyrerne på ryggen.

 

Efter operationer

Har du været igennem operationer i maven, kan organerne have placeret sig anderledes end før. De kan have brug for hjælp til omstruktureringen. Arvæv kan ligeledes være medvirkende årsag til ikke-velfungerende organer og fordøjelessystem - og kan ofte blødgøres så kroppen igen fungerer optimalt.

 

Kom som din mave er!

Du kan være tryg ved at komme til behandling hos KENKO4U. Uanset om du er tynd, mellem eller kraftig. Min opgave er at hjælpe dig til at få det bedre, uanset hvordan du er skruet sammen. Det kan være sin sag at vise sin mave frem, men for mig som behandler fokuserer jeg mere på hvad der er indeni maven, end udenpå!

 

Babyer og kolik

Babyer har stor glæde af at få løsnet deres mave, særligt hvis de har perioder med uro og gråd - ofte diagnostiseret som kolik. Større børn med fx trivsels vanskeligheder har også glæde af at få forløst spændinger i mave-regionen, og samtidig blive guidet til at fokusere anderledes på hverdagens konflikter (her bruges NLP med ydmyg forsigtighed!).

 

Liva på 6 uger modtager løsnende organmassage og nyder det!

 

Organmassage kan hjælpe på bla:

- Tyktarms problematikker - fx. katar/betændelse
- Morbus Chron
- Cystisk Fibrose
- Menstruations smerter
- Stress / Angst
- Depression / Vrede
- Følelses- og sexlivet
- Lyskebrok
- Forstoppelse / Diarré
- Overvægt
- Manglende evne til at blive gravid
- Nyre- galde- lever- problematikker
- Forstoppelse
- Hæmorider
- Mavesår
- Sure opstød osv

 

Du kan trygt komme og få organmassage hos KENKO4U.


 

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Holistiske uddannelser og behandlinger.
spinalrelease.dk
Jeg anbefaler
Cerficerede uddannelser i Kranio-Sakral Terapi.
kst-akademiet.dk