|
|
Nyttige Links
KST Akademiet ved Trine Rosenberg - kst-akademiet.dk
Et uddannelsessted ud over det sædvanlige. Trine Rosenberg er en ildsjæl – hun har over 25 års erfaring med KST, og har et hav af andre interessante uddannelser. På KST Akademiet tilbyder Trine Rosenberg Kranio Sakral kurser med indlevelse, humor, ydmyghed og respekt. Trine Rosenberg forstår at favne alle kursister, med sin søde og imødekommende facon, og fantastiske evne til at håndtere alle personligheder og mennesker af enhver kaliber. Jeg kan varmt anbefale KST Akademiet, hvis du ønsker dig en uddannelse der virkelig kan gøre en forskel for mennesker, psykisk såvel som fysisk. Klik dig ind på hjemmesiden og få endnu mere info om KST!

Foreningen af Kranio Sakral Terapeuter - kstforeningen.dk
En vigtig hjemmeside, både for de der er nysgerrige over hvad KST er for en type behandlingsform, og for os som behandlere. KST er i 2009 blevet RAB-godkendt i Danmark, det vil sige at behandlere med godkendt uddannelse kan blive: Registerede Alternative Behandlere.

The Upledger Institute DK - upledger.dk
Er ligeledes et uddannelsessted for Kranio Sakral Terapeuter, som bygger på Dr. Upledgers teorier ligeså vel som KST Akademiet gør. På deres hjemmeside kan man hente inspiration og blive klogere på, hvad KST egentlig er.

Karsten Munk og Leonardo da Vinci Akademiet - karstenmunk.dk
Tilbyder kurser blandt anden indenfor Anatomi & Fysiologi og Sygdomslære, som er nyttigt at have, hvis man ikke allerede har en uddannelse hvori disse fag indgår. Karsten Munk er en meget afholdt og dygtig underviser, der forstår at levere et forholdsvist sejt og tørt stof på en levende og inspirerende måde. Check hjemmesiden for kursuskalender etc.

Heilpraktikerskolen – heilpraktikerskolen.dk
Naturmedicinens Grunduddannelse i Danmark. Fleksibel, modulopdelt og komplet RAB-godkendt behandleruddannelse. Danmarks bedste undervisere.Giv dit liv en chance
- kast dig ud i nye udfordringer!
Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Anatomi & Fysiologi, Sundhedspsykologi og Sygdomslære.
karstenmunk.dk
Jeg anbefaler
Diplomkurser i NLP for erhvervsfolk og private.
dnlp.dk