|
|
Hvordan foregår det

 Første gang du kommer til Kranio-Sakral Terapi foreslår jeg at du afsætter minimum halvanden time - for at du som klient får fuldt udbytte din behandling. Tænk på det er DIN tid – her kan du koncentrere dig om dit eget velbefindende, og det er rart at have GOD tid.

Jeg gennemgår din krop, og hører dig fortælle, hvad du har været igennem, og ud fra dette vurderer jeg hvilken behandlingsform der passer nøjagtigt til dig.

Efter behandlingen vurderer vi sammen, om du har brug for at få en tid til en efterfølgende behandling, og hvor lang tid der skal gå, så vi har nytte af den første behandling. Det vil sige, at du ikke skal have fx. 10 behandlinger, højst sandsynligt kun 2-3 behandlinger for et mærkbart resultat. Allerede efter 1. behandling vil du kunne mærke en forskel!

I afslappede omgivelser
Hos KENKO4U vil du blive behandlet i fredelige omgivelser, på briksen er der varmetæppe, som ud over at holde dig varm, også er med til at løsne dine muskler yderligere. Du bliver pakket godt ind så du holder dig lun hele tiden.

Der vil være afdæmpet, rolig musik, hvis du ønsker det.

Under selve behandlingen er det bedst vi er stille – så du kan roligt lukke øjnene og slappe helt af – du er i trygge hænder. KST er så blid en behandlingsform, at de fleste falder i en afslappende og restituerende søvn undervejs.

Lad kroppen selv bestemme farten – har den brug for at sove, snorke og spjætte lidt, er det helt naturligt, det er spændinger der løsner sig, som du måske kender det, fra når du er ved at falde i søvn om aftenen.

Du vil blive tilbudt vand og måske grøn te, og lidt sundt snack efter behandlingen.
Her er adgang til toiletfaciliteter, hvis du får brug for det.

Hvordan jeg arbejder
Jeg gennemgår herefter med rolige, blide tryk din krop, kranie, og evt. ben og arme hvis påkrævet. Arbejdet foregår koncentreret ved at lytte til kroppen med hænderne, - man kan nemt mærke ubalancer og spændinger, når kroppen er i afslappet tilstand.

Undervejs er det vigtigt du hele tiden føler du har det godt. Har du brug for at vende dig, sidde op, få et tæppe af eller på, så sig til – det er DIN behandling, sørg for det er det bedste du får – bed om det du har brug for. 

Hvor lang tid varer en behandling?
Det er meget individuelt om der er behov for 1 time, halvanden, eller måske to timers behandling. Mange finder det utroligt afslappende at få kombineret behandlingen med afspændende bindevævsmassage, der virkelig giver kroppen tid til at restituere.

Hvor ofte skal man have behandling?
Med KST kan et behandlingsforløb være vidt forskelligt – et akut lændehold kan til eksempel tage 1-2 behandlinger, hvorimod gamle skader, chok, angst mv. kan kræve et længere behandlingsforløb.

Tænk over, hvad du har brug for og lyst til.
Jeg glæder mig til at tage godt imod dig!

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Leder-, medarbejder- og teamudvikling, og coach uddannelser.
corefinder.dk
Jeg anbefaler
Homøopatisk Medicin - udvikling, fremstilling & uddannelse.
allergica.dk