|
|
Graviditet

Før, under og efter graviditet er KST en STOR fødselshjælper!

 

Før graviditet

Er du endnu ikke blevet gravid, eller har du haft den triste oplevelse at miste et barn ufrivilligt, kan det være du vil have gavn af KST. Det er vigtigt at der i dit underliv er det sundt miljø, inden du bliver gravid. At der ikke er for mange spændinger, så det på en måde vil blokere for næringen til dit foster.

 

Der kan være mange årsager til spændinger, og det er meget individuelt for den enkelte kvinde, hvad det kommer af. Derfor vil hver enkelt kvinde blive behandlet efter sit eget særlige behov, med stor respekt for sit ønske om graviditet.

 

Når du er blevet gravid!

Kvindens krop bliver udsat for stor belastning gennem graviditeten, det kan være du døjer med kvalme og uro, og ikke rigtigt kan finde hvile nogen steder. Særligt i det sidste trimester er der tryk på bækkenbund, vener og nerveforsyning, som kan gøre det ekstra vanskeligt at bevæge sig frit, og du kan føle dig klodset og træt af det hele.

 

KST kan i mange tilfælde afhjælpe bækkenløsning, træthed i lænd og ben, og forbedre almentilstanden betydeligt. Flere og flere kvinder vælger KST særligt i sidste halvdel af deres graviditet, og nyder denne skånsomme behandling hele vejen, til de går i fødsel!

 

Erfaringsmæssigt er en kvinde der har fået Kranio-Sakral behandlinger jævnligt op til fødsel, langt bedre rustet til at føde sit barn, da kroppen så at sige er klargjort til dette fornemme projekt.

 

Vil du vide mere om Graviditet og KST, så kontakt KENKO4U, og vi finder sammen den rette, skånsomme behandling til dig. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med hele graviditeten!

 

Mange hilsner

Elva B Mortensen

KENKO4U

 

 


 

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Holistiske uddannelser og behandlinger.
spinalrelease.dk
Jeg anbefaler
Leder-, medarbejder- og teamudvikling, og coach uddannelser.
corefinder.dk