|
|
Baby & barn KST

Børn skal have det godt!
De skal være glade, tilpasse, afbalancerede og fungere godt - også i deres institution eller skole. Små babyer skal være tilpasse når de er vågne, og ellers sove trygt og roligt efter de regelmæssige måltider. Men desværre er det ikke altid sådan virkeligheden ser ud:

Mange små og store børn lider af fysiske mén efter deres fødsel, som kan forfølge dem i mange år. Derfor er det en rigtig vigtig og god idé at få sit barn checket med KST kort tid efter fødslen, for at forebygge gener i fremtiden.

KST er en blid, skånsom og imødekommende behandling af dit barn. Hos KENKO4U får du en nøje gennemgang af dit barns behandling, før og imens vi er igang. Alt foregår fredeligt og på barnets – og forældrenes – præmisser. De fleste børn er glade og meget afslappede under behandlingen.


Her er Ghita Rehn til behandling med Liva på 6 uger. Ghita gik selv til behandling under hele sin graviditet, for at sikre sig mod bla. bækkenløsning, og Ghita var i topform til sin fødsel!

Hvorfor børn får fysiske problemer
Nogle børn kan være kommet til verden på en voldsom og hårdhændet måde, eller de kan have ligget uhensigtsmæssigt i fostertilværelsen. Herved får de ”skævheder” i bækken, ryg eller nakke, som ret hurtigt vil vise sig i form af fx uro/manglende søvn, forstoppelse, gråd og ”kolik”. Kolik bruges som en overordnet betegnelse for gråd, mavekneb, uro mv., hvor man faktisk ikke kender årsagen! KST kan afdække hvad det handler om for dit barn.

 

Større børn bliver hyper aktive og virker støjende, urolige, sensitive, vrede og virker uopdragne - se mere under ADHD mv.

Mange større børn bliver desværre misforstået i institutioner og skoler, og bliver betragtet som ”uregerlige”, fordi deres fysiske skavanker dagligt plager dem. En krop med uro og smerter prøver at helbrede sig selv, og for børn betyder det højt aktivitetsniveau, så man ikke mærker smerten – kroppen producerer her sine egne smertestillende endorfiner, når man løber og har fart på.


Elva checker lille Liva og sørger for hun kommer godt fra start.

Børn forsøger således på deres egen måde at "flygte" fra smerten - og får i tilgift ofte både utilfredse lærere og forældre, søskende og venner. Et voldsom belastning for et (lille) barn.

Et barn kender ikke til andet, hvis det er født med smerter – men livet for et barn med fysiske (og de hermed følgende psykiske) problematikker KAN forandres! Hjælp dit barn til et bedre liv - KST kan gøre en stor forskel!


Sebastian får behandling af Elva mens hans mor Tanja ser til - Sebastian var som baby utilfreds og var meget urolig - efter 2 behandlinger havde Sebastian fået rettet skævheder i bækken, ryg og nakke, og havde modtaget afstressende kst-massage, og var igen et glad og velfungerende barn.

Flere urolige børn end tidligere
Flere og flere børn får diagnosen ADHD (Damp), Tourette, Asberger og andre adfærds-relaterede sygdomme. Ofte kan Kranio-Sakral Terapi løse op for mange af barnets både fysiske og psykiske spændinger, og mange forældre har oplevet nærmest mirakuløse forandringer hos deres barn.

Og hvem vil ikke gerne have et glad og velfungerende barn!

Teenagere har også stor gavn af KST, fx ved den hormonelle påvirkning de gennemgår. Her er der ikke langt fra gråd til latter, og KST kan give ro og balance hos den unge.

Har du et barn der har brug for en behandling, er du velkommen til at sende en mail til KENKO4U, med nærmere beskrivelse af barnets problematikker og de ting barnet har oplevet i sine leveår.

Disse informationer er vigtige for at give DIT barn den bedste og mest virkningsfulde behandling, og er selvfølgelig fuldt fortrolige. Den første behandling tager mellem 1 - halvanden time, afhængigt af barnets alder.

Velkommen til store og små hos KENKO4U!

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Zoneterapi, Massage, Akupunktur & Laserbehandling.
helleshelseraad.dk
Jeg anbefaler
Kvalificeret uddannelse indenfor kommunikation.
nordisk-nlp-akademi.dk