|
|
Privatlivets fred

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til behandling på min klinik!

 

Det er dog vigtigt for mig at bede dig som kunde respektere, at gården også huser min familie - dvs. at de skal kunne færdes frit, uafhængigt af mine kunder, både i vores private bolig samt udenfor, særligt når her er lukket.

 

Når du er til behandling: Du er velkommen til at benytte vores toilet efter aftale, da det forefindes i privaten. Der er således kun adgang til privaten for klienter ifølge med mig eller efter nærmere aftale, hvis du er huskendt.

 

Tidsbestilling

Ligeledes skal aftaler om behandling ALTID træffes enten via telefon eller mail. Dvs. at jeg ikke tager imod besøgende med henblik på tidsbestilling, både af hensyn til privatlivets fred, og evt. klienter der er til behandling. Er du selv til behandling, aftaler vi selvfølgelig bare en evt. ny tid til dig ved samme lejlighed.

 

Hvis du ønsker at handle i KENKO4U

Da min klinik (og butik) som sagt er en del af mit hjem, er det således vigtigt for min familie og jeg selv, at der kun kommer klienter og kunder efter aftale.

Jeg modtager gerne varebestilling via mail eller telefon og pakker til afhentning. Du skal blot have en aftale om afhentningstidspunktet klarlagt med mig. Du kan også få bestillingssedler tilsendt til bestilling af HERBA PLUS vitaminer og kosttilskud, samt til ULRICH NATÜRLICH Økologisk Vaske- og Rengøringsartikler - skriv til: kontakt@kenko4u.dk for bestillingsseddel og nærmere information.

 I håb om et godt og respektfuldt samarbejde, på forhånd tak for din imødekommenhed!Mange hilsner

Elva B Mortensen

KENKO4U.dk

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Økologisk oksekød samt Bed & Breakfast i det midtjyske.
tyklundgaard.dk
Jeg anbefaler
Diplomkurser i NLP for erhvervsfolk og private.
dnlp.dk