|
|
Afbestilling af tid - AFBUD

Er du pludselig blevet forhindret i at overholde en tid samme dag – det kan være du er blevet syg i løbet af natten, eller dit barn er blevet syg - så skal du ringe afbud hurtigst muligt. Der skal med andre ord være en acceptabel grund for et AKUT afbud, så du ikke skal betale for et evt. for sent eller manglende afbud.

Ring - eller send SMS på 23 64 82 15 - senest KL. 07.30.

Akut afbud vil sige Senest kl. 07.45, da min arbejdsdag starter kl. 8.00. Her har jeg således mulighed for at give din tid til en anden, der måtte stå på min venteliste. Du skal enten ringe eller skrive en sms, og have min accept af, at dit afbud er indkommet i tide. Jeg checker min telefon for evt. beskeder omkring kl. 7.45.

Force majeure
Du kan være kommet ud for en hændelse, hvor du ikke har mulighed for at melde akut afbud senest kl. 07.45 - hvis du I LØBET AF DAGEN får brug for at melde afbud, fx hvis du har en tid kl. 14, og er blevet syg i løbet af dagen. Her skal afbudet være mig i hænde SENEST 3 timer før din aftalte tid - og du skal have modtaget min respons på dit afbud.

Du skal ringe eller skrive en sms - IKKE MAIL! Og du skal have min accept på dit afbud er blevet accepteret, uden beregning for dig. Hvis jeg er optaget af klienter når du ringer, så ringer eller sms\'er jeg dig hurtigst muligt tilbage!

Hvis dit afbud ikke indløber i tide, gælder følgende:
Ved for sent afbud eller udeblivelse, betales prisen for din bookede behandling, - dog max. Kr. 750,-.

Afbud meldes på Telefon 23 64 82 15
Alm. afbud (op til dagen før din bookede tid): Ring hurtigst muligt og meld dit afbud. Hvis du ønsker en ny tid i stedet, så meddel mig det, og kom evt. med et forslag der passer dig. Læg besked hvis jeg ikke svarer, eller send sms. Du modtager en bekræftelse på dit afbud fra mig. Og tilbud om evt. ny tid.

Jeg melder tilbage hurtigst muligt i begge tilfælde!
Disse retningslinier er givet, for at sikre en fair aftale mellem dig som klient og mig som behandler, med gensidig respekt for det, der kan hænde i vores hverdag. Da min arbejdstid er min løn og daglige brød, er det vigtigt for mig at tiden bruges som aftalt og bestilt. Det vil sige, at får du ikke brugt sin tid som det var hensigten, og ikke får du meldt rettidigt afbud, koster det alligevel at have bestilt den, da den stadig er booket i min kalender.

Kommer du for sent
Den tid du har bestilt, gælder fra det tidspunkt du har aftalt med mig. Er du fx. 10 minutter forsinket, går det fra din bestilte tid. - så sørg for at komme til tiden, ca. 2-5 minutter før din aftalte tid :-)!

Hvis du melder afbud TIL TIDEN, koster det dig ingenting.

Jeg vil gøre mit til, at vi har et godt samarbejde!Mange hilsner
Elva B. Mortensen
kenko4u.dk

Certificeret og RAB-godkendt
KST-behandler
Jeg anbefaler
Zoneterapi, Massage, Akupunktur & Laserbehandling.
helleshelseraad.dk
Jeg anbefaler
Holistiske uddannelser og behandlinger.
spinalrelease.dk